söndag 14 januari 2007

Saftiga pannbiffar?

Jag och I gör ofta pannbiffar och klyftpotatis. Nu förtiden blir det pannbiff och klyftpotatis och ugnsgrönsaker. Palsternacka som blivit så där alldels knaprig och söt är så gott.


Denna gång exprementerade vi lite med pannbiffarna och hade förutom köttfärs, ägg, gullök och kryddor även lite kesella. Nu vet jag inte om det blev så mycket saftigare än vanligt vilket var tanken. Men äckligt blev det ju inte och på resterande kesella gjorde vi en enkel sås med som innehöll pressadvitlök och chilisås.

2 kommentarer:

Malin sa...

Det där ser faktiskt sjukt smarrigt ut! särskilt de välgrillade rotfrukterna! om du vill kan du lägga till dina salladsbilder i mitt senaste inlägg..för du kan redigera i alla inlägg va?

Anonym sa...

Smarrigt var ordet sa Bull. Det riktigt vattnas i munnen trots att jag just satt i mig en fisksoppa toppad med rom och creme fraiche - eller hur det nu stavas. Å så en dubbel på det. Espresso asså.